Nu har ytterligare några träningsdagar avklarats sen sist och det börjar kännas bättre och bättre. Var inställd på att det skulle vara riktigt tungt i början, men har faktiskt gått bättre än förväntat. Imorse stod ett skatepass med lite styrkeinslag på schemat och jag fick en AHA-upplevelse vad gäller teknik, så det känns kul! Dessutom var det länge sen jag kunde åka med ett så pass bra tempo utan att ha maxpuls. Så det går helt klart åt rätt håll! 🙂 Men det gäller att skynda långsamt och inte stressa igång trots att det känns bra..

Idag är det också mindre än 2 veckor kvar till årets första läger, det känns riktigt inspirerande!! 9 dagar cykel på Mallis väntar och det ska bli grymt, tycker om cykelmiljön där med tuffa stigningar och fina små byar längs vägen.. Sista veckan med mycket jobb nu också innan träningen tar över huvudfokus och dessutom är nu skolan nästintill klar.. Ja ni hör ju, det är svårt att vara negativ just nu! 🙂

Nu ska jag äta lite middag och sedan bara njuta av en ledig kväll 🙂

Ha det fint,
kramar 

rullskidpass-1