Då hann det gå ett tag sen senast jag skrev något här, men träningen rullar på och har haft turen att få byta träningsmiljö den senaste veckan då jag korsat gränsen till Norge och närmare bestämt befunnit mig i Lillehammer och tränat.. Det har varit riktigt kul och mycket tuff och utmanande terräng att träna i! Och träningen går framåt varje dag nu, det är en skön känsla vill jag lova!! Att kunna åka en timme uppför utan att bli trött hade jag inte en tanke på att klara av i vintras.. Att varje pass dessutom sker med en enorm glädje är ju bara en bonus! Det har varit en riktigt bra vecka med mycket sol och jag har blivit bra omhändertagen. Men nu är det daga att bege sig vidare, Lillehammer var nämligen bara en mellanlandning påväg till årets första läger. Om några timmar möter jag upp Bettan på Arlanda och sedan går planer vidare till Mallorca för 9 dagars hårdkörning.. Eller vi laddar upp med en vilodag imorgon när resten av gänget reser ner.. Men sen så ska det tränas ordentligt!! Längtar! Slänger upp några bilder från en fin vecka, ha det fint! Hörs från Mallis, Kram!