Mycket har hänt sedan sist, framförallt har träningen verkligen kommit igång ordentligt och kroppen har svarat över förväntan på all träning. Men självklart är vägen inte spikrak och de senaste veckorna har jag varit väldigt trött på träningarna och har därför varit tvungen att ta det lite lugnare för att inte riskera att hamna i samma position igen.. Sist jag skrev hade jag just påbörjat min resa till Mallis, men avsaknaden av datorn där gjorde att uppdateringen uteblev. Men vi hade ett riktigt bra läger och Port d”Alcudia är verkligen en av de bättre lägerorterna jag varit på. Helt perfekt för både cykel och rullskidor och med ett klimat som tillåter oss att börja försäsongen lite tidigare. Blev mycket träning och en hel del soltimmar. Riktigt bra! 🙂

mycket-nytt-1-webb
Oförskämt pigga brudar efter drygt 4 timmar cykel på Mallis

mycket-nytt-2-webb
Åsa, Bettan och Jag matchar under en träningsdag. Fint sällskap!

Sedan dess har jag befunnit mig i Östersund och tränat med ett undantag för några dagar hemma. Men träningsmöjligheterna i Östersund är så grymt bra så är skönt att befinna sig där större delen av sommaren, synd bara att det inte är fler där under sommaren.. Men har gått bra ändå och har haft sällskap av Bettan på de flesta passen så det är kul! Sen har det hänt två roliga saker sedan sist, eller kanske fler men två som är speciellt roliga.. Och den första är att jag nu är färdigutbildad ekonom, något som känns oerhört skönt att vara klar med! Nu behöver jag inte fundera så mycket mer på det där med studier.. Den andra är att jag fått en ny huvudsponsor som kommer synas på mina kläder i vinter, och det är en person som stöttat mig mycket de senaste åren med både sponsorhjälp och genom att tro på mig. Det känns superkul! Tack Bengt!

mycket-nytt-3

Sen har jag hunnit fylla år också och hade besök av en väldans massa fina vänner som kom och grattade mig, tusen tack! Och dessutom hade jag besök av min mor och far i Östersund, så har varit fina dagar med mycket tid med nära och kära. Men nu har jag begett mig till Lillehammer för lite miljöombyte och på söndag bär det av till Idre på årets första U-lags läger. Det ska bli jättekul och jag hoppas verkligen att kroppen är helt pigg och laddad för att ta ut sig till max igen då! Idag står dock vilodag på programmet och ska snart promenera ner till en affär och inhandla lite frukt för att laga en god brunch att skämma bort mig med.. Sen ska jag bli bättre på uppdateringarna framöver! Promise

mycket-nytt-4-webb
Min fina tårta som Bettan gjort, så himla grym hon är! Taaack ❤

Och till er som orkat läsa allt, ha det fint!
Kraam