Idag har jag kört ett hårdare klassiskt pass uppför Hafjell här i Lillehammer som är en backe på ca 11km, blev ett riktigt bra pass och kul att ta ut steget lite mer i den klassiska skidåkningen också. På eftermiddagen blev det ett besök på skjutvallen igen i sällskap med Ane, inte något lysande skytte idag kanske men bra och lärorika övningar att ta med hem till Sverige fick jag med mig i alla fall. Annars gör jag inte så mycket, njuter av det fina vädret just nu även om det nästan är lite väl varmt att träna i detta väder.. Men ska tydligen regna hela veckan i Idre så ska inte klaga nu då! Har blivit premiärbad för min del idag också.. Två gånger dessutom, den första i en kall bäck (sjukt kall) och sedan i 24gradigt vatten uppe vid stadion. Föredrog det senare! Blir nog en sväng ner på pannkakshuset här på byn imorgon efter träningen, såg grymt gott ut! Ha det bra hemma i Sverige så ska jag försöka att klara mig undan terrorhoten som råder mot detta land.

fredag-1-webb
Jag och Storbrittaniens skydskytt Amanda Lightfoot svalkar oss efter backen

fredag-2-webb
Badtajm här i Norge även när eftermiddagspasset var klart

Tjolahopp från mig,
kramar