Då var jag på väg att sätta mig i bilen mot Idre för att möta upp de andra, vi blir ett stort gäng på över 50 personer som ska vara där under en vecka och löra bra hårdträning! Ser verkligen fram emot det, kanske mest emot racet även om formen varit sådär de senaste veckorna ska det ändå bli så grymt kul att få tävla igen.. Var ju ett halvår sedan sist tyvärr, men snart är det dags igen! Har haft riktigt fina dagar här i Norge, ätit god mat, badat med fint sällskap och avklarat en hel del träningstimmar till.. Men blir lite skönt att komma hem till Sverige nu faktiskt. Först väntar alltså läger i Idre och sedan en jobbhelg i Östersund och lite samboliv med Bettan under några dagar, ska bli superkul att träffa henne och skvallra ikapp igen 🙂 Så nu lämnar jag Norge många erfarenheter rikare och förhoppningsvis lite bättre än innan! Hoppas på ett snart återseende!

sondag-1-webb
Fin vy från ett långpass sist jag var här, de har en del fin natur i Norge..

sondag-2-webb
Under en löptur för någon dag sedan fann jag detta smultronställe ❤

Vi hörs från Idre,
kram kram