Så var lägret slut för denna gång, tiden har gått sjukt fort och inte haft mycket tid över att uppdatera då vi haft ett fullspäckat schema nästintill hela lägret. Men träningen har flutit på bra och jag känner att jag börjat återhämta mig efter passen igen vilket är bra så jag kan köra på med lite tuffare träning under veckorna som kommer. Igår kördes ett tufft race uppe på den nya fina rullskidbanan på Idrefjäll. Var exakt 249 dagar sedan jag stod på startlinjen senast, också den gången i Idre. Så gissa om jag var lycklig igår när det äntligen var dags igen, även om det bara var ett testrace på schemat denna gång. Målet var att hitta en bra känsla och kunna vara nöjd med att jag gjort det jag kunnat även om resultatet inte skulle bli vad jag hoppats. Och när jag kom i mål kände jag mig så glad, dels över att få tävla och dels att jag fick med mig en bra känsla. En känsla som säger att det är påväg åt rätt håll igen. Nu gäller det bara att ha lite is i magen.. När sedan resultaten kom blev jag dessutom lite lättad över att jag inte var minuter efter som jag fasat lite för, utan att det faktiskt gått ganska bra. Att jag sedan tävlade i den kortare klassen mot de yngre tjejerna gjorde inte så mycket en dag som denna, nu vet jag att det inte kommer dröja lika länge till nästa race.. Så blir jag starkare för varje dag, och det ger mig hopp!

idre-1-webb
Jag under ett stakpass uppför backen till Idrefjäll

idre-2-webb
Lekkväll med allihopa en kväll, vann inte denna gång….

idre-3-webb
U-lag och J-lags brudarna (nästan alla) innan en av middagarna

Nu blir det att förbereda lite jordgubbar till min sambo de närmsta dagarna, nämligen Bettan. Ska bli mysigt att skvallra ikapp lite med henne igen. Ha det fint,
pusskram