Så har ytterligare några dagar flugit förbi och jag har hunnit landa efter hemkomsten från Idre. Var ett riktigt bra och givande läger och jag kände att kroppen verkligen började svara på de hårda passen! Helgen har till största delen bestått av jobb för min del, måste ju få in lite pengar också.. Annars har det blivit god mat med fina vänner och lite glass på balkongen och försöka höra Veronica Maggio som spelade på Storsjöyran i fredags. Hörs rätt bra från min balkong när vinden är rätt kan jag konstatera, så det var kul 🙂

Igår var vi dessutom ut på Rödön ett gäng skidskyttar och plockade jordgubbar på självplocket. Riktigt mumsigt att ha färska jordgubbar på gröten på morgonen! Annars samlar jag mest energi inför nästa läger som startar redan på söndag igen, och så njuter jag av att befinna mig i Östersund och den ovanligt fina svenska sommaren här!

efter-idre-1
Bild från gårdagens jordgubbsplock, fint väder och fint sällskap!

Men nu väntar ett långt cykelpass i finvädret,
vi hörs!

kram