Idag har jag haft en skön och välbehövlig vilodag för att ladda upp batterierna lite inför nästa läger som börjar redan på söndag i Ramundberget. Ska bli kul att åka iväg med Danne, Victor och Bettan och träna lite tillsammans. Har ju dessutom lyckats bli sjuk varenda barmarksläger som jag skulle haft där så blir första gången för mig. Så det ser jag fram emot!

Vilodagen då, den har spenderats på bästa sätt i sällskap med Frida på en liten turist-tur runt om i Jämtland. Var och kikade på Sveriges största vattenfall, Tännforsen och fick en fin picknick med den som utsikt. Sedan fortsatte vi med lite fika och strosande i Åre som faktiskt är minst lika mysigt på sommaren. Någon gång blir det att gå stavgång upp på skutan förhoppningsvis och kanske lite spa och zipline åkning efteråt. 🙂 Sedan kikade vi även på Ristafallet som är ett lite mindre vattenfall och var inte alls lika mäktigt, men fint på sitt sätt det med.

vilodag-1
Jag och Frida framför Tännforsen

vilodag-2
Tännforsen och regnbågen, tror faktiskt vi hittade skatten..

vilodag-3
Kycklingsallad som picknick blev det till lunch, mysigt!

vilodag-4
Jag och Bettan var och spelade tennis häromdagen, mycket roligt! 

Imorgon väntar dubbla pass igen, ingen vila här inte!
Ha det fint, kraam