Så var det återigen läger, denna gång är platsen Ramundberget och barmarksträning i fjällmiljö. Sällskapet står de andra teamkompisarna Viktor, Danne och Bettan för.. Är redan inne på andra dagen här med träning och möjligtvis även den tuffaste, även om gårdagens stavgångsintervaller uppför slslombacken inte var att leka med.. På morgonen har 2,5h löpning upp och runt på fjället genomförts med bland annat en tur upp på Mittåkläppen (1212m.ö.h) och nu på eftermiddagen står skateintervaller uppför en backe i Funäsdalen på schemat! Riktigt tuff dag med andra ord..

Även skytte står på schemat unde lägret och imorse sköts precision med årets bästa resultat för min del. Roligt när det går framåt! Sen är det såklart inspirerande att träna i ny miljö, och är jättefina möjlligheter att träna här med fjällterräng på löpturerna och skjutbana och rullskidbana bara en bit ifrån vår stuga. Dessutom riktigt god mat och bra boende. Tycker om Ramundberget även om sommaren alltså, känns kul att återvända i höst för att leta lite tidig snö också 🙂

Men nu blir det att fylla på depåerna lite med fika och vakna till inför nästa pass.

ramundberget-1
Vi tog fel sida upp på Mittåkläppen, var så brant att vi tänkte vända.

ramundberget-2
Det blåste det så kallt på toppen så vi vände snabbt neråt igen.

Vi hörs snart igen,
kram