Så var det snart slut på detta läger för min del då jag beger mig hemåt imorgon efter lunch för att få lite tid hemma för återhämtning innan det är dags för Rullskidskytte-SM nästa helg följt av läger i Sollefteå med U-laget. Endel läger nu alltså så därför blir det skönt att åka hem två dagar innan de andra. Är jobb som gäller för mig i helgen också, ska bli kul och längtar faktiskt till det! Så om ni har lite att göra får ni gärna kika in på Törners för en fika av mig 🙂

Idag har vi kört ett stenhårt intervallpass på rullskidbanan här, kroppen var piggare än på senaste intervallpasset. Men känns dock att vi kört på riktigt hårt några dagar nu, men jag hoppas det gör gott för formen till nästa vecka. Skytte har det också blivit en hel del här, och går bra tycker jag. Blev 90% på dagens intervallpass vilket jag är väldigt nöjd med då pulsen var i taket även under skyttet.

Nu väntar snart lite eftermiddagsfika och sedan pass nummer två för idag, även då lite hårdare men stakning/benskate. Och sedan blir det finmiddag och spelkväll med de andra i gänget, vi har spelat lite sällskapsspel varje kväll här och jag och Victor har varit ett lag och Danne och Bettan ett lag. Tänker inte gå in på resultaten närmare, men vi är rätt överlägsna! 😉

hardkorning-1
Vi genar inte på passen, men när de är klara.. Kortaste vägen hem! Skämt-å-sido, iskallt vatten i älven ska tydligen vara bra för återhämtningen så vi testar det.

Ha det fint så hör jag av mig med mer uppdateringar från Östersund igen, har lite roliga nyheter att uppdatera er om då 🙂 

kramar