Så har jag hunnit vara tillbaka i Östersund några dagar, dessa har varit lugnare träningsmässigt men med lite mer jobb för min del. Måste ju få in pengar också.. Kroppen har svarat bra på träningen den gångna veckan även om den är rejält trött nu, men hade varit mer orolig om jag inte varit det. Så nu hoppas jag att några lugnare dagar ska göra att formen anländer framåt nästa helg, oavsett så blir det spännande att ställa sig på startlinjen igen! 🙂

Idag har jag varit och lämnat lite kläder på tryck, endel sådant som ska fixas nu innan det drar igång på riktigt.. Men är ett bra tecken, då är det snart dags för vinter! Men nu ska jag byta kläder och bege mig ner för lite jobb igen och sedan lappländsk middag med Matilda som flyttat till stan. Skönt när så många av mina fina vänner flyttar härifrån att andra återvänder! 🙂

hemmaplan-1
Detta foto fick avsluta lägret i Ramundberget, tack för denna gång!

Lev och må,
kram