Mina dagar just nu består till större delen av träning och uppladdning inför SM kommande helg så finns inte jättemycket intressant att uppdatera er om. Igår kördes det sista hårda passet innan helgen och känslan var helt klart att det går åt rätt håll. Så ställde Fredrik Rehnsbo upp i sista minuten med lite massage nu under förmiddagen så jag hoppas att det ska hjälpa benen att piggna till framemot helgen.. Om så är fallet får jag nog köpa tårta till honom och tacka! 🙂

Jag är för det mesta ute i tid med allt då jag är en väldig planeringsmänniska, så nu har jag packat, städat och tvättat allt.. Både positivt och negativt att vara så, jag slipper stressa med det nu och kan bara slappna av och ladda upp men samtidigt så vill jag bara åka till Sollefteå nu direkt och hoppar omkring och längtar efter att få tävla igen.. Men får leta reda på någon bra film istället att mysa ner mig till istället när man för en gångs skull bara har ett pass om dagarna och det dessutom ösregnar ute 😉

uppladdning-1
Alltid roligare att träna i fina kläder, tror alla tjejer instämmer på det!

Vi hörs! kram!