Så var rullskidskytte SM avklarat och som jag längtat! Var hur kul som helst att ställa sig på startlinjen igen.. Var ju trots allt 272 dagar sedan sist, men det kändes det absolut inte som. Och vilken comeback på tävlingsplatsen det blev för min del, ett silver och ett brons fick jag med mig hem efter helgen. Sjukt nöjd och riktigt kul att se att jag kan hänga med trots den tunga säsong jag haft bakom mig. Känslan i åkningen är bättre, jag känner mig inte trött på samma sätt som tidigare, men däremot känner jag att farten och träningen inte är tillräcklig ännu. Jag hade inte satt upp några resultatmål alls inför helgen utan jag ville bara få med mig ett kvitto på att jag är påväg åt rätt håll och att jag börjat ta åt mig av träningen ordentligt igen. Och det kan jag nog säga att jag fick, att jag dessutom låg framför vad jag själv trott får väll bara vara en bonus! Nu ser jag verkligen ännu mer fram emot en fin träningshöst och att sedan få börja åka skidor igen.. Det blev det ju inte så mycket av ifjol!

Nu efter SM så blir jag kvar i Solletfeå till på torsdag på läger med U-laget, ska bli kul men också tufft att fortsätta med en lägervecka efter en så pass hård helg.. Men blir roligt och alltid kul att vara på läger och få träna med andra personer och sparras av dem!

Bjuder på lite bilder från helgen här:

rullskidskytte-1
En actionbild från lördagen, var åtminstone fokuserad! 

rullskidsskytte-2
Jag & Bettan efter spurtstriden som hon tog hem..Denna gång!

rullskidskytte-3
Jag & Bettan igen, denna gång laddar vi inför tävlingarna

rullskidsskytte-4
Förmodligen den första Selfien från en prispall på SM

rullskidskytte-5
Detta knep tog vi till för att förbättra återhämtningen. Isbad!

Sist av allt vill jag passa på att tacka alla som stöttar mig på olika sätt, ni är ovärdeliga för mig i min satsning! Tack för att ni tror på mig och följer mig oavsett med- eller motgång.
Massa kramar, Ingela