Hej där,

Träningen har rullat på och lägret i Sollefteå är avslutat sedan några dagar tillbaka. Var ett riktigt tufft läger, till största del på grund av att det kördes direkt efter SM-tävlingarna då kroppen redan var trött och sliten och att då gå på med hård träning är tufft. Men det var också det som var meningen, annars är risken att man släpper upp formen för mycket vilket man helst undviker under sommaren. Efter lägret hade jag en städ och stök dag på fredagen i Sollefteå där jag planerade upp framtiden, packade om och tvättade. Dessutom fick jag besök av Emma och Johanna från U-laget som skulle stanna kvar några dagar i Östersund så det var roligt! 🙂

På lördag kördes ett hårt intervallpass igen efter lägret  där vi bjudit in alla tjejer som ville vara med att köra och vi var hela 12st. Passet kördes i form av kortare max-intervaller i stafettform, riktigt kul och tufft där man fick ligga på gränsen i både skytte och åkning. Sen skjutsade Emma och Johanna ut mig till flyget mot Stockholm där jag spenderat helgen med familjen och hjälpt bror att flytta in. Riktigt mysig helg och hann med att träffa både A-K och gamla gymnasievänner utöver träning och familjehäng.

Igår var det sedan dags för flygresa igen, denna gång till Nice för lite avkoppling tillsammans med min mor under några dagar. Självklart kommer det tränas en hel del, men några grader varmare och lite vackrare vyer gör det nog inte så svårt att ta sig ut med rullskidorna 🙂 Kommer säkert ett inlägg med lite fler bilder senare under vecka, nu ska jag njuta av min vilodag på standen!

image_4-webb
Stafetterna i Östersund, kul med ett så stor gäng på träningen!

image_3-webb
Vy över stockholm under en löptur, riktigt fin stad.. 

image_2_1-webb
Middag hos Fredrik och Karro, riktigt kulatt träffa dessa fina igen!

image_1_1-webb
Hann träffa denna snygga pingla för en lunch också, hon är saknad!

image_5-webb
Lillebror -som numera är stor och dessutom Stockholmare..  

Kram