Just nu är jag nog världens lyckligaste tjej, har fått hem två paket fulla med gosaker. Och bland annat rosa sådana!! Har nämligen fått leverans från både Elpex och Fischer. Riktigt bra grejer och nu är jag redo för ännu mer hårdkörning med detta på fötterna nu under hösten! 🙂

image_6-webb

Annars då, veckan har varit bra och jag ha tränat på bra och njutit av sol och värme mellan passen. Riktigt bra och välbehövligt inför höstträningen att ladda upp med lite energi! Varit skönt dessutom att vila upp kroppen en aning efter en hård period av läger och tävlingar innan. Men nu känns kroppen pigg igen och redo att tuta och köra. Blir en vecka på hemmaplan nu innan det är dags för nytt läger med U-laget igen, denna gång i Lillehammer. Blir kul att komma dit igen, verkligen superfint ställe att träna på och med mer sällskap och sparring på passen och dessutom ledare på skjutvallenblir nog detta besök ännu bättre! 🙂

Bjuder på lite bilder från resan, 
kramar 

image-45-webb
Blev en dagsutflykt till Monaco som var ett häftigt land minst sagt!

image-42_1-webb
Rullskidor i bergen var fint, här med Nice i bakgrunden.

image-43-webb
Mitt favoritställe blev en liten by jag passerade under ett träningspass.