Som många av er vet så har jag ett stort intresse för hockey, kan bero på att det var på ishallen och i skidspåret jag och min bror växte upp. Så inte helt konstigt kanske att det blev dessa sporter för oss sedan.. Hur som helst så har jag så länge som jag kommit ihåg varit intresserad av att kika på hockey och många var utflykterna till Luleå när vi var yngre för att kolla på när de spelade. Konstigt ändå att jag inte lyckades bli ett fan av dem trots alla dessa matcher och att jag försökts påverkas av många genom åren.. Men i alla fall, det är med glädje jag idag har välkomnat hockeysäsongen 2014/2015. Vilka jag tror vinner? Jag måste faktiskt tippa Frölunda, de har ett ungt och hungrigt lag och jag tror att de har börjat kopiera Skellefteås framgångsrecept.. Vi får väll se hur mitt tips håller, men tacka vet jag för underhållningen på kvällarna framöver! 🙂

standard

Nu ska jag krypa i säng och ladda inför morgondagens träning,
ha det fint!