Just nu är det förkylningstider och jag har lyckats åka dit också, var efter vårt läger i Lillehammer i fredags som jag vaknade upp med en snorig näsa. Dock inget allvarligt och har inte haft ont i halsen heller så är nog bara en lättare förkylning, men ändå. Tajmingen kunde inte varit sämre då planen var att köra en ”hellweekend” med teamet här som jag hade sett fram emot. Men nu blev det inte så utan några lugna dagar i sängen istället.. Tråkigt! Men detta är trots allt första sjukdomen det här träningsåret så gräver inte ner mig för detta. Jag har tränat bra och har många veckor kvar att fortsätta träna bra så jag blickar framåt. Men nu måste jag skynda mig och byta om för en kortare löptur. Abstinensen ska stillas och förhoppningsvis om det känns bra kan jag börja träna ordentligt igen imorgon..

Även fast tre dagar kanske låter mesigt så är det länge när man är så van att träna daligen och oftast dubbla pass. Därför letade jag fram målarfärg från när jag flyttade hit och målade element, lister och tapeterna i köket som var det enda rummet jag inte gjorde det i direkt av någon anledning. Ingen jätteförändrning direkt men blir stor skillnad ändå, sen har det städats och tvättats allt för att försöka få bort bacillerna igen 🙂

Men nu.. Den där löpturen!
Vi hörs, kram