Förkylningen blev inte så långvarig och var igång med träningen redan i Tisdags. Sedan dess har det blivit endel träning och även tävling i Fredags faktiskt. Resultatet var väll inte det bästa, men känslan var helt okej ändå med tanke på att det var första hårda passet sedan förkylningen. Lyckades ta mig upp på pallen också så det är alltid roligt! 🙂 Annars så har jag varit på fotboll, inte bara en utan två gånger och hejjat fram ÖFK. Riktigt kul att det går så bra för dem och hela stan andas verkligen fotboll. Sen har jag hunnit med årets två första hockeymatcher också, och som jag längtat efter att hänga på ladan med Emilinda. Bättre helg-underhållning finns knappast!! 🙂

Har dessutom hunnit med lite jobb i helgen, och eftersom det varit marknad i stan och löningshelg har det varit full rulle. Men har varit kul att jobba lite och att träffa alla underbara kollegor igen.

Och visst, en till sak.. Jag har gått och blivit en aning mörkare i håret.. Tänkte förvarna mamma och pappa så de känner igen mig nästa gång vi ses!

image2-webb
ÖFK vinst en svinkall höstkväll där dunjackan kom väl till pass!

Nu ska jag kvällsfika och sen sova, coopertest imorgon! Blir kul!
kram