Idag har det sprungits Coopertest på Hofvallen med skidskytteuniversitetet, eller 3000m om man hellre vill säga det. För min del kändes det väldigt kul då jag endast sprang det en gång förra året och sen var det två år ytterligare sen sist då ett löparknä spökade en sommar för mig. Så det var väldigt kul, med tanke på uppladdningen med sjukdom och träningsbakgrund hade jag ingen målsättning om någon rekordtid utan såg det mest som bra träning. Och bra träning blev det! Först Coopertest och sedan 70-20 intervaller var tufft och hjärta-lungor fick verkligen jobba. Men var riktigt roligt, och tiden idag var faktiskt bara 3s från mitt pers, vilket jag givetvis är jättenöjd med, speciellt då vädret inte hjälpte till för att nå någon bra tid idag heller. Men jättekul att se att jag är tillbaka och faktiskt springer bättre än jag gjorde förra året trots allt. Nu är det bara blicka framåt och fortsätta göra jobbet så kommer nog utvecklingen också 🙂 Just nu sitter jag på ett flygplan påväg till Jönköping för att träffa en av förbundets sponsorer, ska bli spännande. Passar dessutom på att stanna till hos en fin vän en natt därnere. Uppdaterar mer om vad som hände där när jag kommer hem igen, hade!
image5-webb
Jag och Bettan efter CoopertestetKramar från mig