Förra veckan var väldigt tuff träningsmässigt men det har gått väldigt bra och jag har haft bra kvalitet på de hårda passen men under delar av veckan har jag inte gått helt normalt på grund av en väldig träningsvärk. Men då är det som det ska vara under hösten! Var ju i början av förra veckan ner tlll Jönköping och för att utveckla en skidhandske åt förbundet. Mycket intressant och givande att få fundera över hur en skidhandske ska optimeras för att passa skidskytte där det handlar om alltifrån sömmar till slitagepunkter. Utöver detta hann jag även med att besöka en vän sedan länge där nere och se hur de har det, superkul var det och hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång.. Och så fick jag också en guidad tur i Kinnarps Arena och spana in grabbarna träna, vilket för mig som är HV-fan var riktigt roligt.

image1-1-webb
Min fina vän som jag fick bo hos i Jönköping, tack Emma!

Sedan bar det av till Torsby för att ladda upp inför lägret vi har med U-laget som börjar i eftermiddag. Ska bli riktigt kul och känner mig laddad på att fortsätta hårdkörningen de sista barmarksveckorna nu innan det är dags att gå på snö igen. Blir dock inget tunnelseende för mig denna gång då vi åker till Mallis rätt nära inpå detta lägers slut och vill inte ta några risker att bli sjuk såhär nära inpå säsongsstarten. Som tur är så har torsby mycket fin terräng att träna i även utomhus och när det dessutom är 14 grader varmt så man kan träna i shorts och t-shirt så får man passa på att njuta av höstvädret.

image2-1-webb
Träning i shorts i oktober brukar inte vara helt normalt.

image4
Efter intervallerna i Lördags, var riktigt jobbiga men bra!

image3-webb
Jag och Johanna som får stå ut med mig i veckan 😉

Vi hörs mer,
kram