Så har vi avklarat halva lägret i träningsväg, och det har varit mycket tuffa pass här i bergen kan jag lova.. Därför känns det skönt med en vilodag idag som jag gissar kommer tillbringas på stranden till största delen. Jag har varit en aning trött under detta läger och tror att det beror på att det var ett ganska tufft läger i Torsby precis innan. Så jag hoppas att dagens vilodag gör gott för kroppen och att det är bara att tuta och köra med nya intervaller på schemat imorgon! För er som sitter och fryser hemma i kylan kan jag också meddela att vi igår hade över 30 grader varmt i skuggan så att oroa sig över halkiga rullskidvägar är inget vi riskerar att behöva göra..

Men nu är det dags att ta tag i dagen!
Vi hörs, kraam

image_5-webb

Hela gänget utanför hotellet innan ett hårt pass här nere
image_6-webb

På toppen av Formentor, utsikten där är svårslagen!