Det har redan blivit sista dagen för oss här nere och imorgon är det dags att åka hem till kylan igen.. Vi har haft det riktigt bra och tränat på hårt här nere i kanonförhållanden för att vara denna tiden på året. Har skiljt sig lite i typ av träning från de tidigare gångerna vi varit här då vi inte cyklat ett enda pass och mestadels kört korta stenhårda pass istället för de under våren långa lugna passen.. Men helt klart ett riktigt bra och givande läger! Även idag har vi kört intervaller uppför en lång backe här i krokarna och i eftermiddag väntar ett kortare löppass, och mellan det några sista soltimmar och njuta. Förmodligen endel bollspel i vattnet också.

Vi har det bra med andra ord! Bjuder på några bilder från vår vistelse här!

Hoppas ni har det bra hemma också,
Kram

image_7-webb

image_8-webb

image_9-webb

image_10-webb

image_12-webb

image_11-webb