Träningen flyter på bra och har haft några lugnare dagar sedan jag kom hem. Väldans välbehövligt och kroppen var rätt mör efter den hårda träningen på Mallorca. Men nu har jag dragit igång igen och känns som de lugna dagarna var tillräckligt för att jag skulle få den återhämtning jag behövde, så nu är det bara att köra på igen. Som vanligt är det svårt för oss skidåkare att planera träningen såhär under hösten då det ena dagen kan vara halkigt medans en annan gång kan det ligga snö på backen.. Men som det ser ut nu så håller ju värmen i sig ett tag till tyvärr, hade gärna velat åka skidor nu igen! Men om en dryg vecka bär det ju av till Ramundberget och skidåkning där så får väll hålla ut ett tag till! Nu befinner jag mig i Arvidsjaur hemma hos mor och far då det vankas en tenta i Fastighetsrätt på fredag.. Så tänkte jag passa på att få njuta av lite familjetid, även om bror inte är hemma denna gång. Men hann ju som tur var träffa honom över en middag i Stockholm på väg hem från Mallis.. Var kul! Inte bestämt hur länge jag blir hemma än utan låter det bero på hur träningsförhållandena ser ut här respektive Östersund.. Har en förhoppning om lite skidåkning hemma men det visar sig! Huvudsaken är ändå att det går genomföra bra träning på antingen snö eller barmark.

Men nu blir det lite plugg för mig mellan passen, Ha det fint!