Hej där!

Nu var det ett tag sedan senaste uppdateringen, jag hade fullt upp hemma med skola och att spendera tid med familjen så blev inte så mycket tid över helt enkelt. Men hade det superbra och hann både vara på hockey och kika derbyt mellan Skellefteå och Luleå, skriva tenta i Fastighetsrätt och att göra premiärturen i Piteå på långa skidor. Verkligen lyckad hemresa, tyvärr så dröjer det nog innan nästa gång jag hinner hem nu..

Sedan jag kom tillbaka till stan så landade det vita guldet även där och några lugna skidpass hanns med i Marieby, dessa varvades med hårda löppass då snön inte riktig var tillräcklig för att kunna få ut det som krävs ur intervaller. Men det gick bra det! Var en fin vecka och skönt att få andas ut lite hemma i lägeheten och träffa alla vänner där igen.. Bettan fyllde ju dessutom år, hur gammal låter jag vara osagt, men det är inte 20.. 😉 Och i vanlig ordning hade hon bjudit upp till storfika, tror det var 17st sorters bakverk och av alla de jag lyckades få i mig så var de underbara som vanligt!

Sedan i lördags befinner jag mig med Teamet i Ramundberget för säsongens första snöläger och förmodligen även årets sista läger. Var ritkigt bra förhållanden när vi kom och hade mycket spår att åka på. De senaste dagarnas plusgrader och regn har dock inte gjort gott för spåren utan numera är det bil till Bruksvallarna för skidåkning där som gäller. Men är ändå riktigt bra spår där så det går fint!

Men nu ska jag vila lite innan eftermiddagens intervaller som vi kör lite senare än vanligt för att undvika värsta ruschen med folk på banorna. Vi är inte direkt ensamma om att vara här och jaga snön..

Ha det fint,
kramar Ingela

image2_1
Grabbarna på skidor

image3_1
Perfekta förhållanden i Marieby nästan, jag njöt i alla fall!

image1_3
Mupparna på väg hem från förmiddagens skidpass i Bruksvallarna