Nu var det ett tag sen senast, men har inte hänt så jättemycket förutom att jag var i Ramundberget på snöläger med teamet. Var riktigt bra förhållanden även om spårlängden krympte avservärt under de första dagarna. Vi hade ändå ca 4km konstnö att åka på i Bruksvallarna och så hade vi ju skjutvallen i Ramund så vi kunde genomföra rena skyttepass varje dag. Så det var ju ändå bra förutsättningar jämfört med många andra ställen! Sen är det ju så himla mysigt i Ramundberget så jag trivs verkligen att vara på läger där.

Men nu befinner jag mig i Idre med resten av U-laget där vi gör de sista finslipningarna inför helgens uttagningstävlingar här i Idre. Är så himla taggad på att komma igång med säsongen nu och formen är på uppåtgående efter en period med mycket träning får jag hoppas! 🙂 Många har frågat mig hur mina målsättningar ser ut, och det är helt enkelt att få komma igång och hitta en bra känsla efter många år av strul nu. Sedan kan jag inte förvänta mig att vara med i toppen direkt utan det får ta lite tid. Jag tror jag behöver lite tävlingar och mer tid på snö innan formen är på topp, men man vet ju aldrig 😉 Hursomhelst så har jag fått vara frisk i stort sett hela sommaren och hösten och träningen har gått åt rätt håll hela tiden. Så jag är hoppfull, jobbet är gjort och jag har en bra grund så nu längtar jag efter att få dra på mig nummerlappen igen.

Uppdaterar mer i helgen, ha det fint och håll gärna tummarna för mig!
kramar

image1-1_1
Hela U-laget samlade för första gången under lägerperioden

image2-1_1
Vi brudar tog en selfie också, alltid lika kul att träffas igen!