Så var säsongen igång och första tävlingarna på väldigt länge för min del, och så himla kul det varit att få köra slut på sig själv igen.. Men denna gång på ett positivt sätt och i tävlingssituation. Hade som jag nämnde innan inga som helst förväntningar eller placeringsmål med tävlingen utan jag ville hitta en bra känsla och kunna njuta av att äntligen vara tillbaka på tävlingsplatsen. Men innerst inne var jag ändå orolig över hur långt efter jag skulle vara och hur mycket jag tappat under förra vintern, för jag kan inte säga att det varit en lätt känsla att gå på snö iår. Allt är så mycket jobbigare än på rullskidor och man får slita mer varje pass. Men jag känner ändå att jag börjar komma in i det nu och hitta tekniken bättre och bättre. Och resultaten i helgen ja, de var helt klart över förväntan! Jag vet att jag kan åka fort och jag har haft en mycket bättre känsla än på länge i kroppen, så nu är det bara fortsätta träna och bygga upp det jag tappat så kan det nog lossna framöver. Hur som helst så var mitt mål för helgen uppnått och att jag sedan idag fick beskedet att jag får åka första IBU-cupen och även Världscupstafetten i Hochfilzen innan jul var en tidig julklapp jag inte förväntat mig.. Så nu är det bara fortsätta på rätt spår och sakta men säkert ta små steg i rätt riktning, det är lätt att bli för ivrig när det går bra. Men nu ska jag följa den plan jag lagt upp för mig själv och ge allt jag har på dessa tävlingar. Extra kul att mina team-kompisar Bettan och Danne också körde bra och får åka VC respektive IBU-cup, alltid roligt när man lyckas tillsammans som team! 🙂

image1-4

image1-3