Så var även den internationella premiären för iår gjord, och det gick helt okej ändå.. Skyttet 0-1 var godkänt men känslan var bättre så onödigt att släppa iväg första skottet i stå. Åkningen går helt klart framåt hela tiden även om jag inte känner mig i form så står jag mig hyfsat mot de andra så det är skönt. Kan bli en rolig vinter ändå det här, är i varje fall skönt att känna att det hela tiden går åt rätt håll och jag känner mig starkare än tidigare. Annars har vi det bra här i Norge, är ett skönt gäng och bra stäming så är roligt! Resultaten hittar ni här.

Imorgon är en ny sprint på schemat och jag är laddad, hoppas på fortsatt bra skytte och kanske ännu lite bättre åkning. Men nu väntar möte och sedan lite packning innan det är dags att sova, har ju en skapligt lång resa hem till Östersund igen. Men det ska bli skönt att komma hem och julpynta lite. Stämningen börjar infinna sig lagom till första advent imorgon!

image2-2

image1-5

Ha det fint,
Kram Ingela