Så är Världscupen i Östersund över för detta år, och det blev inga sjukdomar så jag fick glädjen att stå på sidan och hejja fram brudarna för första gången på några år. Var skönt faktiskt då jag fick till en bra träningsvecka på hemmaplan och hade chans att slappna av lite och bara ladda upp inför kommande tävlingar.. Dock går det ju inte att undgå att bli sugen när man står på sidan, och när formen dessutom har känts bra under förra veckan så är det ännu svårare. Men som sagt, var en välbehövlig och lugn vecka för min del eftersom det redan nu på fredag är min tur att stå på startlinjen igen.

Världscupsprint i Hochfilzen står på schemat och det är ett tag sedan sist, så jag har inga målsättningar alls utan ska försöka bygga vidare på känslan jag haft nu i början så tror jag det kommer gå bättre och bättre! Men ska bli sjukt roligt och är riktigt taggad på att köra igen, men även lite nervöst.. Vi anlände hit redan i måndags med chartrat plan från Östersund så har nu avklarat två träningsdagar och känslan i skyttet är riktigt bra, medans åkningen kan bli rappare, men imorgon blir det lite fart så då ska kroppen väckas inför fredagens tävling. Uppdaterar mer under helgen, och kom ihåg att håll utkik på Facebook för mer uppdateringar. 🙂

Håll tummarna för mig,
Kram

image3-3