Hej där! Nu var det väldigt längesedan jag skrev något, men valde att ta lite ledigt från bloggen under jul och bara fokusera på träningen och att få spendera tid med familjen. Hade en riktigt fin jul som för en gångs skull var lagom kall, bara ett snitt på runt -15 så det var ju bättre än de senaste åren. Var skönt när det var endel träning som skulle avklaras. Annars så gick den årliga bandyn av stapeln på julaftonsförmiddagen och detta år fick jag ytterligare en seger till samlingen, riktigt kul att 20-talet vinnarskallar dyker upp varje år på julatfon för att spela denna prestigefyllda match.

Men blev en knapp vecka i norr bara innan jag begav mig neråt för att träna med mina vapendragagare i teamet. Mjölksyraintervaller, skyttedueller och nyårsmiddag hann vi med tillsammans. Nyårsafton för mig är en riktigt fin dag, att samlas med fina vänner och äta gott och ha en trevlig sista kväll på året tillsammans är något jag uppskattar mycket. Sedan begav jag mig vidare till Oberhof för världscupstafett med brudarna igen, men hann inte mer än träna en halvtimme innan en krasch utför gjorde att jag fick sätta mig på planet hem igen.

Inte alls roligt och starten på 2015 kunde knappast bli mycket värre, direkt hemma blev jag nämligen magsjuk också.. Men nu är jag alltså på banan igen om än med en något ömmande hand. Så på fredag är det alltså dags för IBU-cup sprint i Ridnaun, ska bli roligt att äntligen få göra årets första tävling! Uppdaterar mer imorgon om starttid och vart ni kan följa mig, men nu är det sovdags.

Ha det fint, kommer en kort summering av mitt 2014 senare
kramar