Imorgon är det alltså dags för Sprint här i Ridnaun och banorna är inte några brutala banor men ändå väldigt jobbiga då man hela tiden måste jobba även om de riktigt branta backarna saknas. Men jag har bra minnen härifrån då jag ofta skjutit bra och så har det även varit på träningarna nu innan så jag hoppas verkligen att jag kan hålla i skyttet under helgen och få tillbaka lite självförtroende i det igen. 🙂 Jag går ut med startnummer 28 och startar 13:14:00. Det är sagt att det kan komma lite snö under tävlingen så det känns skönt att inte gå ut allt för tidigt om det skulle komma mer än vad de sagt. Jag hoppas att ni håller tummarna och om ni vill följa tävlingarna live så gör ni det här.

Vi har lite dåligt internet här så blir nog inga bilder under bloggandet här, men ska i alla fall försöka hålla er bättre uppdaterade om vad som händer.

Önska mig lycka till,
kram Ingela