Imorgon är det alltså dags för Jaktstart här i Italien, men först tänkte jag skriva lite om dagen även om jag helst glömmer den fortast möjligt. Var under mitt sista varv orolig över om jag ens skulle klara jakten men det gjorde jag ju som tur var. Öppnade loppet kontrollerat och tyckte att jag hittade ett bra flyt i åkningen och såg att jag plockade på de tjejerna runt omkring mig. Men sen efter drygt halva varvet kom vi till banans enda svåra utförskörning, och jag satsade som vanligt. Lite extra kanske också för att jag inte ville att jag skulle bli rädd efter fallet för en dryg vecka sedan utan känna att jag faktiskt kan åka bra utför. Men precis innan kurvan får jag ett hugg under skidan och jag försöker ändå att inte ploga utan att parera genom att trampa mig genom kurvan och på så sätt behålla farten. Men då hugget kom tappade jag några tramptag och kunde därmed inte komma runt utan hamnade i diket. Som tur var hade jag av en reflex låtit bli att sätta ner handen i alla fall och på nått sätt lyckats ta av mig staven i fallet så klarade mig från stavbrott i alla fall. Men tappade många sekunder och framförallt all fart upp i nästa backe. Försökte att inte stressa igång och bli stum efter men det är alltid en stress att börja med ett fall. Hur som helst så kom jag in till skytte och sköt en bom. Första bomskottet i liggande sen vi kom ner hit, sjukt besviken då serien kändes bra och kontrollerad. Andra varvet försökte jag hitta tillbaka till flytet i åkningen men sedan kom 2 nya bommar i stående, inte alls kul och all chans till en hyfsad placering försvann därmed. Tråkigt läge då det är jaktstart imorgon också. Men till dagens positiva, kroppen kändes ändå som den är på gång åt rätt håll efter minst sagt dålig förberedelse den föregående veckan och att jag dessutom tycker att jag klarade av att hålla ihop åkningen på sista varvet trots att jag bommat mycket var också bra! Så det finns ljuspunkter men ska försöka hålla mig på benen imorgon och skjuta lite bättre och så får jag försöka se det som en egen tävling och göra det bästa med utgångsläget.

Om ni vill följa tävlingarna Live så gör ni det på samma sida som jag länkade igår. Nu blir det lite vila för mig och ladda batterierna för resterande tävlingar!

Ha det fint, kraam