Nu var tävlingarna över här i Ridnaun för denna gång och det har varit utan några topplopp för min del, men med en form som är på uppåtgående hoppas jag på bättre veckor framöver. Jaktstarten var i sig bättre än sprinten då men med 3 bom i det andra skyttet då jag missade att skruva för vinden så förstördes en bra placering för den dagen. Men 1-3-0-0 gör ändå att de andra skjutningarna får godkänt och att åkningen kändes lite bättre än på sprinten även om jag tröttnade lite på slutet. Lyckades dessutom ramla igen, vet inte vad jag hållit på med de senaste dagarna och blir frustrerad över att inte lyckas stå på benen. Tror det satt sig lite i huvudet att jag blir nervös utför efter kraschen i Oberhof. Men jag jobbar på det och var långt ifrån ensam att ramla på jaktstarten. Värst var ryskan som ramlade bort segern.. Åkte ändå upp mig till en 32:a plats, hade jag inte ramlat hade det varit ännu lite bättre. Men det kommer!

igår var det då dags för mixedstafett och vi var supertaggade, 6:e platsen innan jul fanns färskt i minnet och vi ville mer. Men så blev det inte och vi fick nöja oss med en 10:e plats igår. Mitt lopp kändes helt okej ändå, och jag tyckte att åkningen fungerade bra mycket bättre än de tidigare loppen. Men inte så konstigt, 3-4 dagen är värst på höjhöjd och hade exakt samma tendens i Obertilliach där jag var helt under isen på de individuella loppen och sedan lyckades göra en bra stafett som avslutning när jag hunnit få ytterligare någon dag på höjden. Sen tror jag magsjukan innan har spelat in lite på formen också så jag hoppas att det bara blir bättre från och med nu.

Vi har spenderat ytterligare en natt i Ridnaun jag och grabbarna då vi alldeles strax ska åka vidare mot Antholz för Världscuptävlingar där til veckan. Ska bli kul och för mig blir det nog endel träning i solskenet förhoppningsvis då jag inte tävlar förrän på söndagens stafett. Men det ska bli kul och jag glädjer mig till att få träffa mina föräldrar som ska ner och kolla på tävlingarna!

Vi hörs från nästa ställe i Italien där ni förhoppningsvis får lite bilder också..
Kramar Ingela