Så var det dags för lite nyheter, både i positiv och i negativ form. Som ni kanske märkt har jag inte varit så flitig att blogga på slutet och det har sina förklaringar. Under de senaste veckorna har det nämligen jobbats med en ny design till hemsidan. Och nu är den äntligen klar och jag är supernöjd, Tack Ålrajt för all hjälp!

Men för att sedan gå över till de dåliga nyheterna. Tyvärr har jag sedan i förrgår dragit med känningar av en förkylning, jag som trodde att jag hade gjort bort mina sjukdagar innan jag åkte hit. Men inte det. Det känns supertrist förstås när jag skulle få chansen att köra ett till mästerskap i år men det är inget som går styra över och jag gör allt jag kan för att kurera mig. Har inte kastat in handduken till morgondagens sprint ännu men ser inte ljust ut för tillfället. Men håll tummarna för att det står en pigg och kry Ingela på startlinjen imorgon ändå.

Följ mig gärna här framöver, lovar bättre uppdatering nu!
Kramar Ingela 

IMG_0012