Tyvärr blev inte VM-äventyret på långa vägar vad jag hoppats på då en förkylning gjort att jag nu befinner mig på hemmaplan igen. Men som min kloka tränare sa, jag är varken den förste eller den siste att bli förkyld under ett mästerskap. Så även om det såklart är tråkigt är det bara att ta nya tag. Säsongen hittills har varit över förväntan och nu ska jag försöka kurera mig för att kunna avsluta på ett bra sätt vid SM här i Östersund i slutet av månaden. Och sedan är jag supertaggad inför en ny träningssäsong!

För tillfället steker solen på max och det känns inte direkt som vinter här i stan, men jag gnäller inte så länge inte all snö försvinner.. Hoppas bli frisk snart också så jag får njuta av några fina dagar med skidåkning i detta väder!

Men först ska jag ladda upp med lite energi och D-vitamin här..

Kramar Ingela