Så var den första träningsveckan för året till ända och det har gått rätt bra med tanke på förutsättningarna. Det har varit väldigt blandat väder och veckan inleddes med solskenstur tillsammans med Ida och Julia och avslutades med vad som redan nu kan komma att bli säsongens värsta pass i form av cykel i +2 och regn/snö tillsammans med Anna. Utöver detta har en hel del andra pass och skyttepass utförts och det känns superkul att vara igång igen! 

  
 
Förutom all träning har jag även klarat av en tenta och opposition i veckan så nu har jag officiellt sommarlov från plugget också. Skönt! 🙂

Har dessutom haft Victor på besök i veckan så blivit ordentligt ompysslad då han lagat mat åt mig varje dag efter praktiken. Nejdå, nu drömmer jag… Men han stod faktiskt för en grym grillning igårkväll! 

Nu ska jag kika på hockey-VM som äntligen dragit igång. Vi hörs,

Kramar Ingela