Veckorna rullar på i snabb takt nu och träningen har ökat successivt under dessa och om mindre än en vecka är det faktiskt dags för årets första läger! 🙂

Vi åker då till Mallis med teamet under 9 dagar för att köra en hel del mängd och cykelträning. Kommer bli riktigt kul och hoppas att det är lagom varmt då jag inte riktigt trivs i den värsta sommarhettan.. Men har ju varit en varm vår där nere så finns nog risk för att det blir ännu svettigare pass än planerat! Men ser ändå fram emot att komma igång med lägren för iår. 

Annars så är det lite tester på schemat för mig denna vecka. Igår var jag och genomförde lite rörlighet och styrketester med Irina på Jamtkliniken här i Östersund något som vi gjort med U-laget under året som var. Det var riktigt givande och vi har efter genomförda tester fått övningar att jobba med för att stärka upp svaga sidor. För min del har jag gjort dessa varje morgon innan träningen och tycker att det verkligen gett resultat i åkningen då jag lyckats aktivera musklerna på ett bättre sätt. Och det är kul när man gör något som man verkligen känner en skillnad av. Sen tack vare att jag gjort det så regelbundet så hade jag också förbättrat mig betydligt så det var kul.

  

Men nu måste jag byta om för att bege mig till veckans andra test som är Submaxtest på rullbandet här på Vintersportcentrum i Östersund. Ska bli spännande och givande inför planeringen av träningen framöver.
Vi hörs,

kram Ingela