Nu var det ett tag sedan sist jag uppdaterade här, ska försöka uppdatera lite oftare men med mindre inlägg istället så tar det inte så mycket tid och det blir enklare att låte er hålla koll på vad jag har för mig ändå på så vis. Sedan sist har träningen flutit på riktigt bra enligt plan och jag känner mig starkare än vad jag gjort de senaste somrarna så det är skönt.

Jag firade midsommar nere i Mora hos Victor och fick till väldigt bra träningspass med sparring från bland annat IFK Mora och endel skidskyttar som också befann sig där nere. Tydligen ska det vara något speciellt att fira midsommar i dalarna.. 😉 Vi firade i alla fall i sällskap med massa skidåkare genom att springa löptävling i Orsa och sedan äta gott på kvällen. Riktigt bra dag och jättekul att få med mig en pallplats från en löptävling med bra motstånd, mitt löpsteg är ju inte det bästa så det visar ju att träningen går framåt! Hela veckan där nere var jättemysig och bra träningsmässigt då jag verkligen kunde utnyttja den tuffa terrängen i form av backarna i Orsa till intervaller.

Skärmavbild 2015-07-05 kl. 20.44.29

Sedan dess har jag befunnit mig i Östersund med undantag från en kort utflykt till Sundsvall i fredags för att ställa upp i min första rullskidtävling på SM-veckan där. Kroppen har känts bra på slutet så såg fram emot att få tävla, dock ville inte vädret samarbeta och 34,5 grad värme är inte det roligaste när man har svårt att träna i värme. Fick värmeslag relativt omgående och frossade hela loppet så är nog bland det värsta jag gjort som jag sa efter målgång. Men det var ändå kul att testa på och finns ingen bättre träning än att tävla så det var bra, synd bara att dessa dagar har blivit lite lidande av mitt värmeslag. Helt energilös i kroppen så fått undvika solen så gott det går hela helgen.

Försöker nu ladda upp energi inför vårt hemmaläger i veckan med teamet som startar med race redan imorgonbitti. Det ska bli tufft men riktigt roligt och jag hoppas att träningen fortsätter åt rätt håll även under denna vecka.

Ha det fint,

Kram Ingela