Så var årets första träningsrace avklarat och vi har fått en rivstart på lägret. Det blev första hårda kombpasset för min del så var lite spännande hur det skulle bli att skjuta med så hög puls igen. Började racet med 4 bom i första ligg, en serie som kändes jättebra och då ska jag erkänna att jag började fundera på hur jobbigt detta race skulle bli… Men jag skärpte till mig, skruvade in mig lite i ligg och avslutade med tre nollor. Skjutresultaten 4-0-0-0 är ändå godkänt med tanke på att jag är säker på att den första serien var bra om jag bara vågat skruva innan. Skönt ändå att jag trots första serien och väldigt seg kropp efter värmen i helgen så lyckades jag få med mig en seger idag!

 3/4 av teamet som raceade idag och coach Pär som såg nöjd ut.

Nu ska jag byta om så blir det styrka och ett längre löppass, 
Kram Ingela