Så var sommarens första läger avklarat och det har verkligen varit hårt på alla sätt och idag var jag rejält sliten på cykelturen vill jag lova! Men även om jag är helt slut nu så går det inte att undgå att längta till nästa läger i Ramundberget, det är så väldans fint där och att vara på läger med detta kanongäng är så inspirerande. Alla kämpar och ger allt i alla lägen och dessutom trivs vi väldigt bra tillsammans.. Extra kul också detta läger då vi fick sällskap av starka Emma Nilsson, vi hoppas på fler besök av henne!

Jag sa ju tidigare att jag skulle berätta lite mer för er som är intresserade om ungefär hur vi tränar under en lägervecka.

Och utan att nämna några specifika pass så har jag tränat lite drygt 27 timmar fys denna vecka och då har jag inte räknat stretch och stabilisereringsövningarna på morgonen. Av detta är 2 timmar stenhård träning där jag tagit ut mig så jag trott att jag ska ramla ihop på banan ibland. Sedan är det självklart lite grenspecifik styrketräning och endel impulser och endel halvhård träning varvat med lugna pass.. Utöver det är det över 5 timmar rent skytte som vi genomfört. Så för den som inte är helt oduglig på matte så motsvarar träningen nästan en heltidstjänst! 

För att orka med allt detta är det väldigt viktigt med ordentlig vila mellan passen, bra mat och att man kan slappna av ordentligt. Så nu när lägret är slut och vi har mer individanpassad träning igen så beger jag mig hemåt till Arvidsjaur för att ladda batterierna hemma hos familjen en vecka. Det ska bli välbehövligt att bli lite ompysslad hemma. Jag hoppas bara att det inte är myggen som är välkomstkommitte när jag kommer hem!

Jag håller er uppdaterade och har dessutom ett litet äventyr och omväxling i träningen som väntar som jag ska berätta mer om senare i veckan.. 

Hela teamet med coach Pär under dagens cykelpass.

Kram Ingela