Igår fyllde jag år, alltid trevligt att fylla år men inte lika kul att bli äldre tycker jag. Samtidigt blir livet bara bättre och bättre tycker jag så är lite kluven inför det här med att fylla år.. Men hursomhelst, vill bara passa på att tacka så hemskt mycket för alla gratulationer. Det värmer!

Jag hade en bra födelsedag igår, började dagen med träning på hemmaplan innan det efter lunch begav sig av för äventyr med familjen över helgen. Resan började dock sådär när vi blev stående i Kiruna där vi stannat för att äta och handla men de hade strömavbrott i hela stan så vi fick vänta ert bra tag. Men tillslut kom vi upp till Nikkaluokta där vi sov över inatt och tidigt imorse tog vi heliktoptern till fjällstationen.

Det är verkligen häftig miljö här uppe och imorse på löppassen plockades en hel del höjdmeter. Nu spelar vi kort i väntan på att få checka in och imorgon blir det topptur förhoppningsvis.. 

    

Kram Ingela