Nu var det ett tag sedan sist jag skrev, och jag som hade bättrat mig så mycket.. Dessvärre beror mycket av min frånvaro på att jag varit sjuk. Det var en segdragen förkylning jag drog på mig efter senaste lägret och som höll i sig längre än jag trodde. Men nu är jag på gång igen sedan en tid tillbaka och min förhoppning är att formen ska hinna infinna sig lagom till Rullskidskytte SM i Torsby ändå. Vilket inte är någon omöjlighet då jag trots allt tränat riktigt bra fram tills dess att jag blev sjuk och känner verkligen att jag gjort framsteg under sommaren. Så är bara att fortsätta träna på och hålla fokus mot det som komma skall till vintern!

I alla fall så är det inte sådär jättekul att uppdatera här när man är sjuk, främst för att man blir ganska less och lättirriterad när man inte kan träna och även för att dagarna ser ungefär likadana ut. Man ligger i sängen och kollar serier samtidigt som man äter halstabletter, dricker te och försöker vila ut förkylningen så fort som möjligt. Fördelen med vår sport är ju ändå att man kan passa på att skjuta trots att man är sjuk så det har blivit några skyttepass och lite tillbakagång till grundskytte igen nu sjukdomsperioden, vilket jag inte tror är helt fel då man lätt glömmer att gå tillbaka till grunderna ju närmare säsong man kommer.

Men nu befinner jag mig i Ramundberget på läger igen och det är hårdkörning kan jag lova. Fokus har hittills legat på mängd- och uppbyggnadsträning men när nu halva sommarträningen är gjord så börjar mer och mer vikt läggas på fart. Vilket jag gillar! Även om de hårda passen är de värsta har man ändå en hat-kärlek till dessa och känslan de utbringar efteråt. Så en hård lägervecka med teamet avslutas på söndag och då väntar en lugnare period fram till SM.

Men nu ska vi strax ut på nästa träningspass, vi hörs.
Kram Ingela

IMG_0142