Det är så skönt att äntligen få träna i lite sommarvärme, och en otroligt skön sådan.. För om jag ska vara ärlig så gillar jag inte de alldeles för varma dagarna heller så att sommaren kommer lite på hösten såhär är helt perfekt!

Jag har hunnit packa upp och tvätta allt efter lägret och efter en vilodag med lite sponsormöten och planering så har jag nu kört igång med de sista förberedelserna inför Rullskidskytte SM. Och jag som trodde att det skulle bli lite lättare träning, men där hade jag fel! Blir ännu en vecka med mycket träning innan kroppen får ta ner lite på mängden och förhoppningsvis vila upp sig lite de sista dagarna nästa vecka.

Igår kördes ett mycket givande teknikpass med längdlandslagets damtränare Mattias Persson. Och shit vad man kan lära sig på 45 minuter.. Att jag stundtals varit totalstum uppför och inte riktigt förstått varför kan hänga ihop med teknikaspekter i andra partier. Men nu ska det förhoppningsvis bli bättre med lite justeringar. Stretch och massage kommer bli ett mer regelbundet inslag hos mig också kan jag lova.. Men otroligt givande och jag märkte resultat redan under dagens intervallpass!

Förutom träning har jag fullt upp med plugg dessa dagar då jag har en stor sluttenta på fredag som jag verkligen hoppas klara. Så håll tummarna för mig! Solen samarbetar åtminstone och bidrar med bra pluggväder!

Vi hörs till helgen, då väntar också bröllop för två underbart fina människor! Ska bli så otroligt kul..

Men nu tillbaka till plugget innan en löptur senare i eftermiddag 🙂

IMG_0203

Kramar Ingela