Så var sommarens stora tävlingshelg till ända i form av Rullskidskytte SM som gick av stapeln i Torsby. Jag ser tillbaka på helgen med många positiva svar även om åkningen inte alls svarade som jag ville under helgen. Men trots detta fick jag med mig en 4:e och en 5:e plats och det är alltid skönt att se att man är med där uppe även om kroppen inte alls samarbetar. Jag har trots allt haft en bra känsla hela sommaren och känt mig väldigt stark så jag drar inte allt för stora växlar av åkningen under helgen. Jag har en trygghet i mitt upplägg och om 3 månader på snö hoppas jag få ut desto mer av den kapacitet jag byggt upp under sommaren.

Nu har jag några lugnare dagar efter helgen och försöka återhämta mig lite, det var en total urladdning från min sida hela senaste veckan så det är välbehövligt. Så passar på att njuta av lite pojkvänsmys och bara koppla av. Men sedan drar träningen igång igen och det i form av lite mindre mängdträning men desto mer hårda pass i form av intervaller. Det ska bli riktigt kul och det är nu farten inför vintern ska börja slipas på. Grunden finns där så nu är det bara att köra!

Ska försöka uppdatera flitigt under denna vecka så häng gärna med här,

Kram Ingela

Här kommer en väldigt fin film från helgens tävlingar.