Så var jag äntligen på plats i Östersund igen för att dra igång träningen på riktigt igen och avklara lite spännande möten med teamet. Denna vecka är det fortsatt lugn träning som gäller för att återhämta mig ordentligt innan det drar igång med mycket hårdkörning framöver.

Förutom träning så drar även min förhoppningsvis sista termin som student igång i veckan. Jag har ju nämnt det tidigare att jag nu håller på med min sista kurs till fastighetsmäklare. Så under säsongen och framförallt under hela nästa säsong är min målsättning att kunna få fokusera helt på skidåkningen. Det är skönt att ha två utbildningar att falla tillbaka på och att slippa känna stress över det, men trots att jag haft väldigt lätt för mig i skolan så tar det ändå energi och fokus från skidskyttet. Så jag hoppas och tror att det ska hjälpa mig att ta ytterligare ett steg framåt!

Nu ska jag vila lite innan det är dags för lite mer träning i eftermiddag,

Kram Ingela