Idag har det varit endel annat på schemat utöver träning bara, vi har nämligen haft möte och ätit middag med en ny sponsor till vårt team. Det handlar om Norma som ska tillhandahålla oss i teamet med ammunition inför höstens och vinterns träningar och tävlingar. Det är ett väldigt värdefullt samarbete som vi är oerhört glada över! Det blir en utgift mindre att tvingas köpa ammunition, vi skjuter ju väldigt mycket under ett år så det blir en stor besparing. Hur som helst, väldigt trevlig dag tillsammans med dem alltså.

Norma logo

Annars har träningen rullat på som vanligt idag, börjar känna mig lite piggare från helgens tävlingar och träningen ökas mer och mer för varje dag som går nu. Så njuter jag av att ha Victor på besök i veckan, alltid skönt när vi har tid att vara med varandra och kan stötta varandra i träningen och komma med tips och råd.

Kram Ingela