Idag så väntar en lugnare dag efter en riktigt rolig men jobbig dag igår då jag och Bettan fick vara med Biathlon Östersund på deras träningsdag. Det var som sagt riktigt roligt men med 5 timmars träning så är kroppen rätt mör idag. Vi började dagen klockan 8 på stadion i Östersund och cyklade först 2 timmar innan vi bytte om för att paddla kanot. Jag gjorde sällskap med Anna S-T i kanoten och antingen var inte vi dom bästa på att navigera kanoten eller så var det kanoten som inte ville samarbeta, men kämpa fick vi göra! Riktigt bra överkroppsträning och vi fick jobba på ordentligt i det strömmande vattnet, dock tyckte jag vi höll humöret uppe bra men det är ju svårt att misslyckas med så bra sällskap.. Efter det bytte vi om för löpning och avslutade med att springa till en bygdegård där vi åt lunch tillsammans och hade trevligt. Mycket rolig dag så tusen tack för den möjligheten att vara med!

Det händer endel spännande med teamet hela tiden också som ni kanske läst, den senaste nyheten är dock inte lika positiv. Mer om det kan ni läsa här.

Nu ska jag fylla i träningsdagboken, planera nästa veckas träning och städa lite här hemma. Sådant man får passa på med en sån här dag..

/Ingela