Igår ägde stadsstafetten rum här i Östersund, en ny stafett där varje lag består av 5 personer som springer en sträcka på 3km var. Hela bansträckningen var i Östersunds centrum med start, mål och växlingar på Stortorget. En mycket rolig tävlings- och träningsform som vi i teamet såklart ville vara med på. Så vi tog in två gästlöpare i form av Ida Indahl och Olle Olsson Bad och ställde upp i mix-klassen. Vi lyckades ta en solklar seger där och var totalt andra lag med endast ett herrlag med skidåkare framför oss. Det var superkul och en fin merit för teamet och vi tyckte det var jättekul att de andra ville ställa upp och springa med oss igår! Tack för det. Ett stort tack till Janne också som höll löpskolning med oss i Måndags och  jag känner att det verkligen är något jag behöver jobba med.

Idag har jag packat och städat inför avfärd mot Alnö om någon timme, det ska bli väldigt roligt att åka iväg på läger igen med teamet. Där väntar det tuffa pass varje dag men desto mindre mängdträning. Det ska bli kul och känner att det är det jag behöver nu. Grundträningen finns där men har svårt att få till de fartökningarna som behövs, så ser fram emot mer inslag av det i höst.

Annars så har det såklart varit rätt mycket träning denna veckan också. Nästan 20 timmar har avklarats och däremellan har jag lagt mycket tid på att få klart den sista skoluppgiften jag har kvar. Den ska egentligen vara klar till jul men för att kunna fokusera helt på skidåkningen resten av hösten valde jag att göra en spurt med den redan nu. Fick dessutom veta att jag klarade tentan jag skrev innan SM så nu har jag gjort bort all skola. Det känns så himla skönt att äntligen vara klar och bara kunna ha möjlighet att fokusera på skidåkningen. För trots att jag har lätt för mig tar det energi att ha något som hänger över en att man måste göra. Så det ska bli kul att se vilka resultat det ger att ha möjlighet att satsa fullt på skidskyttet nu, vilket faktiskt de flesta på denna nivå gör.

Men nu ska jag laga lite lunch och packa ner det sista, vi hörs från Alnö!
Kram Ingela

IMG_0542