Dagarna rullar på i snabbt tempo och det hinns inte med så mycket just nu förutom träning, vilket jag dock inte klagar på. Är så skönt att bara vara inne i träna-äta-sova bubblan och fylla på energin inför det som nu inte är så långt borta längre, nämligen säsongspremiären. Jag tycker att träningen i det stora hela flyter på bra, jag var sliten ett längre tag under bland annat Rullskidskytte-SM och det höll i sig även under vårt läger i Sundsvall. Möjligen var jag kanske lite för trött redan i ingången på lägret och när vi sedan körde på så pass hårt har kroppen inte varit riktigt på banan.

Men några lugnare dagar efter lägret gjorde underverk och energin kom tillbaka även om musklerna fortsatt varit trötta. Var dock på massage i fredags hos Marcus och satt mycket låsningar i ryggen som gjort att musklerna inte fått tillräckligt med syre, så nu hoppas jag att det sista ska släppa och att formen ska vara på uppåtgående inför vintern igen!

Men trots detta har träningen gått nästan helt som planerat, har fått byta några hårda pass där jag kört mycket överkropp i form av stakning istället och även ett klassiskt intervallpass här i veckan. Allt för att ge benen lite extra vila, men efter massagen tror jag att det är bara att köra på igen. För trots att jag varit sliten så har det gått framåt, och det tydligt! I torsdags körde vi nämligen brutalintervallerna igen, de som går ut på att man åker 4*2,5km och tar en snittid på dessa intervaller för att sedan hålla denna tid +10s i så många intervaller man klarar. Tyvärr åkte jag ut fortare än någonsin tidigare, vilket kanske inte kan ses som positivt. MEN, jag åkte en halv minut snabbare per varv än i somras och även den jag åkte ut på gick fortare än den bästa intervallen i somras. Så nog ger träningen resultat alltid!

Förutom träningen så har jag haft finbesök i Östersund förra helgen i form av två av mina bästa barndomskompisar Emma och Emma. Det var så himla mysigt att bara få prata minnen och ta det lugnt med dem en helg. Var över ett år sedan vi såg sist så vi hade en hel del skvaller att ta igen! Dessutom är Victor här på besök nu så jag njuter av att ha någon som fixar middagen tills när man kommer hem.. eller man kan man ju alltid hoppas på det i alla fall

Nu blir det att vila lite innan det är dags för fotboll med Danne och Bettan i eftermiddag, vi håller alla tummar för ÖFK ikväll i jakten på allsvenskan!

Får se till att uppdatera oftare så det inte blir milslånga inlägg som nu..

Kram Ingela

IMG_0661 IMG_0632 IMG_0757 IMG_0785