Hej där!

Nu gör jag ett försök att bli lite bättre på att uppdatera oftare men lite kortare inlägg istället.. En ny träningsvecka är igång och den rivstartade igår med intervaller på löparbanan tillsammans med Anna. Trappintervaller stod på schemat och jobbigt var det, mjölksyran i benen var brutal och kan knappt gå normalt idag. Men riktigt givande pass och jag känner att fokuseringen blivit ännu bättre nu när det närmar sig säsong! Varenda pass försöker jag göra lite bättre än det senaste..

Jag hoppas dock att benen återhämtar sig fort för på torsdag morgon är det dags att köra årets första Maxtest. Och vilken ångest jag har inför det! Tänk er själva att verkligen ta i tills kroppen inte klarar längre, att pressa sig själv tills man ramlar ihop. Det går ju att likna lite med en tävling men ändå inte, för på bandet är det bara sig själv man tävlar mot och det finns inte angivet hur långt eller länge man ska åka och man får inte heller bestämma tempot själv.. Det är blandade känslor inför torsdagen alltså, men jag hoppas på positiva besked att ta med mig därifrån.

Sen till helgen får jag besök igen, varit bortskämd med det på slutet.. Men då är det min mor och far som kommer ner, samt att min bror och hans tjej flyger upp från Stockholm. En riktig familjehelg med en hel del hockey som vanligt skulle jag gissa på!

Men nu ska jag sova och ladda för skytte och träning i eftermiddag. Om exakt en vecka åker vi till Mallis med teamet för nästa träningsläger, så därför blir det dubbla skyttepass dessa dagar för att kunna lämna geväret hemma under det lägret. Ska bli grymt skönt!

Kram Ingela 

IMG_0820 IMG_0819