Så var det äntligen över, det som jag haft ångest för hela veckan. För så är det verkligen! Man går och har ångest över hur fruktansvärt det kommer vara, hur mycket man måste plåga sig och dessutom för att inte ha förbättrat sig. Nu var det dessutom 2 år sedan sist jag gjorde ett maxtest och kanske var det den mentala vilan sedan sist som gjorde att resultaten var bättre än de jag gjort tidigare. Har förbättrat mig  på allt och även höjt min maximala kapacitet. Men det jag är mest nöjd med är att jag nu känner att jag orkar åka på sub-max nivåerna utan problem och till och får köra fler än tidigare för att belastningen är för lätt annars. Det var vad målet med träningen under sommaren varit, att förbättra min uthållighet och det är så skönt att se att det faktiskt lyckats och att träningsplanen vi gjort upp faktiskt fungerat för mig.

Annars då, just nu är jag bara rätt tom på energi och kraft i kroppen. Men snart blir det ett klassiskt pass med Bettan innan det bär av till Marcus för lite behandling av kroppen samt att jag ska utveckla mitt styrkeprogram lite fram emot säsongen. Imorgon blir det en lugnare dag och sen kommer hela familjen på besök i helgen. Min mor fyller år idag så det blir väll att uppvakta henne lite!

Vi hörs,
kramar Ingela

IMG_0827
Dagens testledare som bjöd mig på ett skratt när jag kom hem och hittade denna bild! 🙂
IMG_0831Fullt fokus på uppgiften, men så skönt att det är gjort nu.